|

Solarni sistemi in solarni kolektorji

Solarni sistemPodjetje Tersus vam predstavlja sončne kolektorje Watt, ki so bistvo sončne energije. Gre za odlične solarne kolektorje in solarne sisteme podjetja Watt, ki se ponaša z optimiziranimi izdelki, ki omogočajo izredno učinkovito izrabo solarne energije. Ti solarni sistemi odražajo kombinacijo širokega znanja in dolgoletnih izkušenj. Kakovost solarnega sistema pa je potrjena s številnimi testi in certifikati. Solarni sistemi vam omogočajo izrabo sončne energije, ki je čista, varčna, brezplačna in prijazna okolju. Če se odločite za sončno elektrarno boste pomagali okolju, poleg tega pa boste na dolgi rok tudi privarčevali.

Seveda pa je pomembno, da izberete sončno elektrarno, ki bo kar najbolj donosna. Na to pa vpliva tudi izbira solarnih kolektorjev. Solarne kolektorje v grobem ločimo na ploščate in vakuumske. Ploščati in vakuumski solarni kolektorji se med seboj razlikujejo tako glede na strukturo in učinkovitost kot tudi glede na delovanje parametrov. Tako ploščati kot vakuumski sončni kolektorji imajo svoje slabosti in prednosti, s katerimi se je pametno seznaniti. Na spletni strani podjetja Tersus lahko najdete tudi graf, ki prikazuje izkoristek glede na mesec oziroma letni čas.

Pa vseeno izpostavimo nekaj lastnosti ploščatih in vakuumskih solarnih kolektorjev. Kakovost kolektorjev je potrjena s številnimi certifikati, vakuumski solarni kolektorji pa vam nudijo kar 10letno garancijo. Ploščati solarni kolektorji so odporni proti toči in imajo edinstven prezračevalni sistem. Primerni so za vgradnjo na ravno streho in na streho z naklonom. Vakuumski solarni kolektorji se ponašajo z odlično izolacijo in visoko učinkovitostjo tudi v jesenskem ter zimskem času. Za več informacij obiščite dano spletno stran oziroma kontaktirajte ekipo podjetja Tersus.