Nosilne konstrukcije za sončne elektrarne EasyMount

Sončne elektrarneSončne elektrarne nam nudijo izkoriščanje brezplačne energije, ki ni škodljiva okolju. Sonce je namreč tisti vir energije, ki je okolju prijazen, brezplačen in nam nudi čisto ter neomejeno energijo, ki jo s pomočjo sončni celic oz. modulov pretvorimo v električno energijo. Sonce namreč vsako uro pošlje na naš planet toliko energije, kot jo sicer človeštvo porabi v roku enega leta. Obnovljivi vir prihodnosti, fotovoltaični sistem, odlikuje modularnost, razpršenost, robustnost, neslišnost delovanja in ekološka neoporečnost. Investicija v sončno elektrarno se torej splača. Poskrbeti je treba za začetni kapital, pri čemer so vam na voljo tudi različne možnosti financiranja. Sončna elektrarna zahteva minimalne stroške vzdrževanja, vendar pa je donosnost odvisna od različnih parametrov.

K donosnosti sončne elektrarne se med drugim upošteva tudi lokacija sončne elektrarne, postavitev modulov, učinek senčenja bližnjih in oddaljenih objektov ter stroške najemnine, v kolikor niste lastnik strehe oziroma zemljišča. Poznamo več vrst sončnih kolektorjev, o katerih vas lahko podučijo strokovnjaki. Sončni kolektorji se namreč razlikujejo glede na strukturo, delovanje parametrov in učinkovitost. Vsaka vrsta ima svoje prednosti in slabosti, odločili pa se boste torej za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Seveda pa so ključnega pomena tudi nosilne konstrukcije za sončno elektrarno. Nosilne konstrukcije so preprosto pametna rešitev za prav vsako streho. EasyMount nosilne konstrukcije, katere ponuja podjetje Bisol, se ponašajo z visokoodpornimi materiali, poleg tega pa vam nudijo deset do petnajstletno produktno garancijo. Ker so nosilne konstrukcije EasyMount odlična rešitev za vse tipe streh, ni več dileme o tem, ali si lahko priskrbite svojo sončno elektrarno ter tako privarčujete na dolgi rok in hkrati pomagate okolju. Montaža nosilnih konstrukcij EasyMount je izjemno preprosta in hitra. Spletna stran www.bisol.com vam sicer nudi več informacij o lastnosti omenjenih nosilnih konstrukcij.

EasyMount nosilna konstrukcija je sicer novost, ki omogoča nizke stroške montaže, učinkovito hlajenje, 15-letno garancijo na mehansko in UV-odpornost, nizko težo in kar osemkrat hitrejšo montažo. Polietilenske podloge EasyMount omogočajo namestitev fotonapetostnih modulov na ravne površine in pri tem ne zahtevajo preboja strehe. Ta nosilna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno delovanje sončne elektrarne. Še ena prednost EasyMount podlog pa je visokokakovostni material, katerega je mogoče v celoti reciklirati. Priskrbite si svojo nosilno konstrukcijo EasyMount tudi vi. Obiščite Bisol še danes.